Te sexy voor een date

Té knap om te daten?

Ja, iemand heeft echt hardop gezegd dat ze te knap is om een geschikte partner te vinden. Hoe al die Victoria Secret modellen dan aan hun relaties komen is ons een raadsel… Wanneer iemand vraagt waarom je nog vrijgezel bent haal je meestal je schouders op en mompel je iets in de trant van “geen tijd”, “ik ben er wel even klaar mee” en/of “ik geloof niet zo in online daten”. Maar té knap? Die is nieuw. Of op z’n minst origineel.

Jenna Thompson is een Brits model en zij moest na het verbreken van de relatie met de vader van haar kinderen weer de datingscène op. En dat beviel niet zo… Ze noemt het ‘mijnenveld’ en voor haar onmogelijk om iemand te vinden. Want: ze schrikt de leuke mannen af en trekt door haar uiterlijk alleen maar de mannen aan die uit zijn op één ding. Je weet wel.

Datingapp de dooddoener

Jenna ziet de datingapps niet als een uitkomst maar juist een probleem: het draait om imago, mensen vinden het aantal swipes belangrijker dan echte liefde vinden en het is dus allemaal erg oppervlakkig. Blind dates die haar vrienden regelden liepen helaas ook op niets uit. Ze wil niet een iets minder extravagante versie van zichzelf presenteren, want in je zoektocht naar de liefde moet je authentiek kunnen zijn. Heeft ze toch ook een punt.

Ze geeft het nog niet op! Ze heeft een vrij specifiek type op het oog: goed verzorgde, diepzinnige mannen met veel tatoeages. Hoe ze hem gaat ontmoeten weet ze nog niet helemaal, maar ze denkt wel dat er weer een nieuwe manier van daten moet komen. Een beetje zelfspot zou ook geen kwaad kunnen… houden we van bij Kees!

Dus heb je zo’n broer, neef, collega of buurman? Laat hem de onderstaande video zien, misschien voelt hij zich geroepen.

Bron: dingenvoorvrouwen.nl

Written By
More from Kees!

Seks met je ex: kan je gerust doen

Je omgeving raadt het je meestal af, want wil je die beerput...
Read More