Budgetjunkie Jeltje is deze week een echte sporty spice!

Een sporty look voor alle #fitgirls (die niet weten hoe lang ze het volhouden)

Met het nummer Run the world van Beyoncé pumpte ik mezelf afgelopen week op te gaan sporten. Ik ben al een half jaar niet geweest en voor die keer ook een half jaar niet. Kortom, deze sporty spice betaalt zich al een jaar scheel aan een te duur abonnement met elke maand hetzelfde idee: ‘ja, neeee ik ga nu echt beginnen, want anders is het ook zo zonde hè..’ Ondertussen maak ik dan weer de rekensom van het weggegooide geld. Ik realiseer me dat ik nu ook al drie keer heen en weer naar Barcelona had kunnen vliegen. Een grote ‘fuck my life’ komt in me op en ik ben het zat.

Deze beachbody heeft aandacht nodig! En mijn sportkleding ook trouwens, want in mijn sportbroek zit een gat en mij (sport)t-shirt ligt in de was. Niet van het sporten, maar omdat ik ‘m ook regelmatig gebruik als nachthemd.

Aangezien ik (nog) niet op mezelf durf te vertrouwen dat ik dit keer wel trouw elke week terugkom, ga ik natuurijk niet een compleet nieuwe outfit scoren van één of ander duur sportmerk met allerlei toeters en bellen. Want ja, wie weet ligt het binnenkort toch weer onder een laag stof achterin in mijn kast.

Afgelopen weekend ging ik naar de H&M voor een sport outfit. Ze hebben momenteel veel mooie en lichte sportkleding met pasteltinten in de collectie! Even twijfel ik, maar bedenk me dat ik het toch eens wil passen.

Ondanks dat ik altijd voor zwart kies, omdat het veilig is en afkleed, ben ik blij verrast als ik de witte yoga broek aantrek in het pashokje. Hij zit heerlijk! En tot mijn verbazing zie je er niks doorheen! Geen cellulitis, geen ondergoed. YES!

Het shirtje met knoop is ook leuk en staat er qua kleur mooi op. De roze sneakers matchen perfect en zijn van Puma via Bristol. Mijn tas is ook van H&M.

Ik ben blij met mijn outfit! Nu nog naar de sportschool… Zucht.

  • Roze top met knoop van H&M Training (€12,99), alleen te koop in de winkels.
  • Yoga broek met shape waist van H&M Training (€24,99), alleen te koop in de winkels.
  • Weekendtas van H&M (€29,99), vind je hier.
  • Roze Puma sneakers via Bristol (€39,99), vind je hier.

Zoek je nou iets dat strakker om je lijf moet zitten tijdens het sporten of vind je het nou allemaal toch te licht en kleurrijk, dan zijn dit ook hele leuke items voor een prikkie.

  • Zwarte sport top met leuk rugdetail van HEMA (€17,50), vind je hier.
  • Strakke roze sport top van H&M (€14,99), vind je hier.
  • Sport broek met rechte pijp via Bristol (€19,99), vind je hier.
  • Grijs gemêleerde sportlegging van HEMA (€30,00), vind je hier.
  • Fleece vest van Scapino (€19,99), vind je hier.

More from Jeltje van der Pol

De hel van een dure zonnebril!

Ik kan het niet, heb het vaak zat geprobeerd namelijk. Iets duurs...
Read More