Liefde gaat door de maag / foto: rawpixel.com via pexels

Weet wat je date… eet.

De singles onder ons zijn wel bekend met de talloze datingapps. Van Tinder tot Lexa en van Happen’ tot Bumble. We lezen aanmoedigende succesverhalen en soms ook horrorverhalen waardoor je weer extra op je hoede bent. Het is dus zaak goed te weten met wie je uiteindelijk afspreekt of in dit geval: wat voor een vlees je in de kuip hebt. Er komen namelijk steeds meer apps die je koppelen aan iemand op basis van je eetgewoontes.

Bij de app Refridgerdating krijg je niet alleen te zien hoe iemand eruit ziet, maar ook wat hij of zij in de ijskast heeft liggen. Nou heeft deze Kees! redacteur wel eens niets meer dan een fles wodka in de vriezer gehad en dat zegt natuurlijk wel iets… Zoek je iemand met een gezonde lifestyle of een echte bourgondiër, op deze manier kan je alvast een voorselectie maken.

Ben je vegetariër of vegan en stuit je nog al eens op onbegrip van een date? Dan kan je bij Veganific iemand vinden met dezelfde ideeën en principes over eten en dierlijke producten als jij. Je maakt je keuze voor een potentiële date niet door te swipen zoals bij Tinder maar door op een kruisje of een hartje te klikken. En dat hartje heeft dan weer de vorm van een groen appeltje. It’s all in the details.

Written By
More from Kees!

Survivalguide voor rotdagen

Je hebt ze wel eens. Sterker nog: we hebben ze allemaal wel...
Read More