Is scheiden lijden? / Foto: Wendy Corniquet via Pixabay

Video: Is scheiden lijden? – Lang en Gelukkig

Soms loopt het leven anders dan je denkt. Of had gehoopt. Of had verwacht. Maar het perfecte plaatje bestaat niet. Toen ik niet langer samen was met de vader van mijn kind wankelde het beeld dat ik van mijn leven had echt wel even. Twijfels namen toen de overhand, maar ik ben mijn vertrouwen in de liefde gelukkig nooit verloren.

Het was zeker niet makkelijk om mezelf weer te herpakken en ik ben niet de enige die voor deze opgave heeft gestaan. Daarom ben ik gesprek gegaan met vijf collega’s die ditzelfde door hebben gemaakt; Bridget Maasland, Paulien Huizinga, Tatum Dagelet, Miljuschka Witzenhausen en Evelyn Struik. Zij vertellen over hun ervaringen; verliefd worden, kinderen krijgen en dan die eerste scheurtjes die eindigen in een scheiding. Hoe kijken zij daar nu op terug? Eerlijke en open gesprekken die ik de komende vier weken met je wil delen. Vandaag de eerste aflevering van deze mini-documentaire Is scheiden lijden?: Lang en Gelukkig.

In de tweede aflevering van ‘Is scheiden lijden?’ blikken Bridget, Paulien, Tatum, Miljuschka en Evelyn terug op het moment dat hun relatie stuk liep. Kijk hier naar De break-up.

Geschreven door
Meer door Froukje de Both

Video: Is scheiden lijden? – De break-up

In de serie ‘Is scheiden lijden?’ ga ik in gesprek met een...
Lees meer