InstaQueenie - Namaste bitches

Video: Instaqueenie1996 – #Yogapose

Het is het tijdperk van de influencers. Meiden en vrouwen die altijd heel goed op de foto staan en als we Instagram moeten geloven het leven van de happy few leiden. Tropische vakanties, kleding nog net niet rechtstreeks van de catwalk en de mondayblues bestaat niet want er is altijd wel ergens een feestje waar ze champagne schenken. En dan krijgen ze er nog voor betaald ook om daar dan weer een breedlachse foto van te plaatsen. Je zou er toch bijna jaloers van worden. Inderdaad… bijna.

Instaqueenie wil óók graag influencer worden, gewoon even die status omhoog krikken door te strooien met de standaard hashtags en dan volgt de rest vanzelf. Toch? Was het maar zo makkelijk…. Op @Instaqueenie1996 vind je dan wel prachtige foto’s en inspirationele quotes, bij Kees! zie je hoe het er écht aan toegaat! Online is niets wat het lijkt. Ook een serene #yogapose niet… I’m only here for the savasana.

Meer zien van Instaqueenie’s hilarische pogingen om Hollands Next Top Influencer te worden? Check hier de behind the scenes video:  Groene SmoothieWorkoutAt the beachQueenieday#Relationshipgoals#selflove en #squadgoals. Fake it till you make it!

More from Froukje Bouman

Video: Instaqueenie1996 – #squadgoals

De kleurrijke @InstaQueenie1996 wil graag online influencer-status bereiken. Je kent ze wel:...
Read More