Sexinclusive: 18 jaar en ouder

Column: Sexinclusive

‘Heb je nog lekkere vakantieliefdes beleefd?’ Doorgaans zet ik in de trein mijn innerlijke noise cancelling aan. Echter, voor het gesprek dat ik vandaag opving, maakte ik graag een uitzondering. Twee vrouwen, in de twintig, bespraken in geuren en kleuren de Grieken waarmee ze de horizontale Sirtaki dansten tijdens de herfstvakantie. Van hitsig gegraai tot romantisch gehijg. 

‘Wat lijkt dat lang geleden,’ zuchtte een van mijn vriendinnen later die avond tijdens ons wekelijkse etentje. ‘Die grijpgrage Mediterrane hengsten van je afmeppen… of niet.’

Simultaan gegrinnik steeg op.

‘Nu zit ik in zo’n all inclusive gevangenis in Turkije. Bil aan bil aan de rand van het zwembad, luisterend naar een gastoptreden van Dries Roelvink. Puur omdat de kids zich zo vermaken met de entertainers.’

Het werd even stil aan tafel. 

Tijdens het voorgerecht borduurden we voort op het onderwerp. Dat we inmiddels te oud zijn voor vakantieliefdes, waren we snel eens. In je hotpants met naveltruitje door de straten van Lloret achter Ernesto’s en Pedro’s aanrennen, kan echt niet meer. 

Om dan maar meteen in zo’n seksloze Hollandse enclave vakantie te vieren, waar je bij het inchecken al in de stress vliegt om toch vooral dat bandje waarmee je gratis drank krijgt aan je linkerhand te laten bevestigen omdat je anders telkens je kont openhaalt bij het afvegen, gaat echter wel een beetje ver.

Hoe leuk zou het zijn om als respectabele veertiger een ‘vakantiebelevenissen-menu’ voorgeschoteld te krijgen? Een resort aan het strand, waar je kunt genieten van je welverdiende rust, maar ook kunt deelnemen aan verschillende activiteiten. Geen Miniclub, maar de kids een week naar opa en oma. In plaats van boogschieten, waterpolo en Spaanse les, bestaat het aanbod uit huig-hockey, tong-worstelen en klitje kleien. 

‘Adios all inclusive, hola Sexinclusive!’ riep een van mijn vriendinnen uit. ‘Een gat in de markt.’ Waarop een ander opmerkte dat zoiets al lang bestaat. Hadden wij die tv-programma’s over die geile oma’s in tijgerprintoutfits, die in Tunesië obertjes aan de haak sloegen, niet gezien? Of die serie over Hedonism hotels in de Cariben? 

Uiteraard. Maar ons concept wordt meer van deze tijd.

Heb je zin in een romantisch etentje? Sla de kaart open en kies de vent die de meeste eetlust opwekt. Wil je gemasseerd worden onder de sterren? Klik op de pulldown en kies degene met de zachtste handen. Wil je lekker de hele avond ongegeneerd zoenen? Ga voor de dikste lippen. En wil je echt all the way? Tot uw orders, mevrouw. We hebben ze dik, dun, geschoren, behaard, kort en lang; kies maar uit! Succes gegarandeerd. 

Tijdens het toetje waren we eruit. Morgen gaan we naar de KvK en leggen we de handelsnaam vast. 

‘Kun je meteen jouw nieuwe bijnaam gebruiken Wen,’ opperde Kim. Doelend op het koosnaampje dat mijn nieuwe vriend mij gaf (en ik heel dom doorvertelde aan haar) joelde ze: ‘Sexinclusive reizen van Verwendy Travel’. 

More from Wendy Louise

Column: Wereldvreemd

Sinds ik besloot van het schrijven te gaan leven, werd ik langzaamaan...
Read More