En Klaar is Kees! Spaghetti met truffel, rucola en Parmazaanse kaas.

Video: Klaar is Kees! met Pauline

Niet iedereen is een keukenprinses. Ook Pauline de Wilde niet. Maar dat neemt niet weg dat ze wel een favoriet recept heeft dat snel, simpel en altijd een succes is. Voor Kees! duikt ze de keuken in en maakt ons deelgenoot van haar kookrituelen. Ingrediënten en instructies voor haar Klaar is Kees! recept, een heerlijke spaghetti met truffelsaus, onderaan de video!

Heb je de smaak te pakken en wil je deze pasta zelf maken? Dan heb je voor vier personen het volgende nodig:

  • 400 gram spaghetti
  • 16 eetlepels olijfolie
  • 6 eetlepels truffelmayonaise
  • 60 gram Parmezaanse kaas (en nog een beetje)
  • 60 gram rucola
  • peper en zout

Kook de spaghetti in ruim water beetgaar (wanneer je de instructies op de verpakking volgt kan dit bijna niet mis gaan…). In de tussentijd meng je de olijfolie met de truffelmayonaise en de kaas door elkaar. Wanneer de pasta gaar is schep je deze direct uit de pan door de ‘saus’. Goed husselen, op smaak brengen en serveren met wat rucola en nog wat extra Parmezaan. Eet smakelijk!

Pauline heeft dit gerecht niet helemaal op eigen houtje bedacht… houd je van truffel en wil je meer van dit soort gerechten proberen, check dan ook Vertruffelijk. Over twee weken hier weer een nieuw lekker maar makkelijk – Klaar is Kees! – recept.

Klaar is Kees! – Pauline de Wilde

Ben je ook een kluns in de keuken? Heb je een fantastische life-hack die het ons wat makkelijker gaat maken of een echt ‘Klaar is Kees!’ recept? Geef je op via redactie@ditiskees.nl.

Written By
More from Kees!

Zitten voor gebruik… dit is hét ultieme relax liedje

Innerlijke rust vinden. Froukje heeft er in de serie ‘Laad me met...
Read More