Feelgoodfilm Singel 39 / foto: Pief Weyman

Kees! hartje Singel 39

Na die gure wind en regen de afgelopen dagen blijven we hopen op een terugkeer van de lente om dat blije, zomerse gevoel alvast een beetje op te roepen storten we ons maar al te graag op een onvervalste feelgoodfilm! En die is er hoor! Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra tekenen voor de hoofdrollen in Singel 39, die vanaf 9 mei in de bioscoop draait. Vriendschap, liefde en dat het leven niet te plannen valt. Dat weet Kees! maar al te goed.

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het goed voor elkaar: een carrière als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar Canadese minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om gewoon iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Naarmate de vriendschap zich ontwikkelt, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière. 

Om Singel 39 te vieren mag Kees! onder meer kaartjes, een dagje welness en een High Tea weggeven. Check Instagram en Facebook om kans te maken!.

Bericht in samenwerking met Dutch Film Works

Written By
More from Kees!

Video: Perfectie op aanvraag – interieurdesigner Monique des Bouvrie

In de serie ‘Perfectie op aanvraag’ gaat Kees! langs bij vrouwen die...
Read More