Instawaardig: lavendelvelden / foto: David Bartus via Pexels

Instagram cliché: #lavenderfields

Een beetje influencer probeert natuurlijk origineel te zijn en de mooiste plaatjes op haar Instagram account te plaatsen. Maar dat gaat niet vanzelf, kijk maar onze eigen @Instaqueenie. Er zijn altijd trends te ontdekken, waarvan ‘kijk eens in wat voor een paradijs ik opeens terecht ben gekomen’ er zeker eentje van is. Eerst waren het de yoga-poses op strand en na de man hoge zonnebloemen, zijn nu de Franse lavendelvelden aan de beurt. Mocht je denken dat de dames hier bij toeval terecht komen… think again! Een kleine impressie van Instagram ‘spontaniteit’.

Kees! heeft even rondgeneusd op Instagram en de hashtag ‘lavenderfields’ levert ruim 127.000 foto’s op. Want: Instagrammability. Niet allemaal even fashionable, blijkbaar heeft niet iedereen de memo gekregen, maar als het even kan wel met een paars hartje in de caption. Het is dringen geblazen daar in de Provence; de omliggende dorpen worden overspoeld door Instagram-toeristen. Maar je bent nog op tijd als je op de trend wilt aanhaken: de beste bloeitijd is om de perfecte foto te scoren is van begin juli tot begin augustus. Dé look: in een romantische jurk door het veld lopen en op je rug gefotografeerd worden. Vergeet je het (vroege) ‘golden hour’ niet?

Jane doet tussen de lavendel nog een kleine kledingwissel…

En nog een klein cadeautje van Instagram. Lavendel én zonnebloemen. YES!

View this post on Instagram

Feels like spring 🌻

A post shared by Jocelyn Jeffery (@jocelynjeffery) on

Eerlijk is eerlijk, die lavendelvelden zijn wel mooi… Maar op deze manier misschien een beetje té bedacht. Binnenkort loopt Kees! trouwens een dag mee met iemand die van – mensen naar perfecte Insta-spots brengen – haar beroep heeft gemaakt!

Written By
More from Kees!

Video: Als zij het kan – Loes Haverkort

Beetje moeite om op gang te komen deze maandag? Helaas gaat niet...
Read More