Insta-bluf: onwaarschijnlijke slaapplaatsen

De ijdele wereld van Instagram, wanneer de waarheid nét niet volstaat. Bijvoorbeeld in de Provence in de rij staan voor een ‘idyllische’ foto in een lavendelveld. Of met een spiegeltje de illusie wekken dat jij samen met een Balinese tempel in het water wordt weerspiegeld. Instagram loopt over van trucages en soms duikt er een account op die dat net zo hilarisch vindt als wij. Zo lapt @youdidnotsleepthere het leger aan Insta-avonturiers erbij! Geniet lekker mee!

Jij hebt daar niet geslapen! De kreet die de houder van dit account bij talloze foto’s van de meest ongeloofwaardige kampeerfoto’s plaats. Of het nou gaat om een verboden plek, een plek waar je niet zou durven slapen omdat de kleinste beweging levensgevaarlijk is of omdat een t-shirt in de sneeuw echt te koud is. Laat staan een little black dress….

De volgende rots in Noorwegen is héél populair… er schijnt bij deze hotspot een rij te staan om een foto te kunnen maken. Terwijl je staat te wachten kan je wel je tentje opzetten, meenemen, snel neerzetten en vervolgens: doen alsof.

En dan nu de categorie ‘Don’t make any sudden moves’…

Ken je nog meer van dit soort heerlijke accounts? Laat het weten via redactie@ditiskees.nl. En tip voor de Insta-avonturiers onder ons: het scheelt al heel veel als je niet alleen de binnentent opzet.

Written By
More from Kees!

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet… aan het huis van Lil’ Kleine

Lil’ Kleine gaat verhuizen, want er komt een kleine Kleine, zijn ‘bachelor...
Read More