Rosé - foto: Skitterphoto via Pexels

Droombaan: Rosé-drinker

Bij Kees! hopen we dat je Instagram (en social media in het algemeen) met een korreltje zout neemt… Mooie plaatjes die vaak niet de werkelijkheid verbeelden en we dus ook niet als voorbeeld zouden moeten nemen: streven naar iets onwerkelijks levert uiteindelijk een bak frustratie op. Maar… we willen graag een uitzondering maken en voor één keer de titel ‘Insta-Influencer’ omarmen. Want: “influencer gezocht voor een droomjob”. En ik denk dat we hier allemaal, stuk voor stuk, voor in aanmerking komen.

Het drinken van een wijntje zal niet geheel onbekend terrein zijn, en in een glas rosé spugen we ook niet toch? Mooi. Er is namelijk een wijnbedrijf dat zoekt naar een influencer om in een Frans kasteel lekker rosé te gaan drinken. In ruil voor geld en nog meer rosé. Tijdens die fijne wijnvakantie leren ze je hoe je het rosé gevoel moet overbrengen en daarna ben dan je een soort rosé-ambassadeur. Nou gok ik dat je al op Instagram zit én wel eens rosé drinkt, dus niets dat je tegenhoudt om een gooi naar deze ultieme bijbaan te doen!

De wedstrijd begint op 8 juni, heel toepasselijk is het dan National Rosé Day. Wat moet je doen? Eerst @Rose-all-day volgen op Instagram en taggen wanneer je zelf iets plaatst over rosé. Niet vergeten dan ook de hashtag #roséallday te gebruiken. “Het merk is op zoek naar prachtige beelden, persoonlijkheid en geweldige bijschriften”. Uiteindelijk gaan vijf kandidaten door naar de finale waarvan er één tot rosé-influencer gekroond zal worden.

Of we winnen weten we niet, maar het is in ieder geval een goed excuus (als je dat al nodig had) om het aankomende weekend (het wordt mooi weer!) een fles rosé open te trekken. Proost!

Rosé van The Feeling, een ode aan rosé, om alvast een beetje in de stemming te komen.

Written By
More from Kees!

Video – Kees! gaf een feestje

It’s a girl! Gisteren is Kees! van start gegaan en dat hebben...
Read More