2020 lifehack: de Show Kees

Welkom in 2020! Een nieuw jaar en dat gaat ongetwijfeld weer gepaard met goede voornemens. Of op zijn minst goede intenties. Supertip van Kees!: intenties zijn een stuk makkelijker om vol te houden 🙂 Maar we hebben nog een lifehack voor je om het leven wat makkelijker en overzichtelijker te maken… De Show Kees van Fatboy!

Kleurrijk het nieuwe jaar in

De Show Kees is een ware eye-catcher. Hij heeft model van een ouderwetse dokterstas en is gemaakt van het materiaal van de bekende Fatboy zitzakken. Unisex, enorm veelzijdig, stijlvol en in maar liefst acht kleuren beschikbaar.

Alles bij de hand (en in een handomdraai gevonden)

Niet alleen leuk om te dragen, de Show Kees is vooral superhandig. Hij heeft een stevige onderkant waardoor hij rechtop blijft staan en aan de binnenkant is de tas voorzien van meerdere vakken met zelfs ruimte voor een 15,6 inch laptop. We kennen die neiging om je halve leven in je tas te stoppen en met een inhoud van 17,5 liter kan je hier aardig wat in kwijt. En weer terugvinden…

Voor Kees! is het volgende namelijk de ‘pièce de résistance’ van de Show Kees: je kan hem helemaal openritsen en plat neerleggen waardoor je meteen overzicht hebt van wat je allemaal bij je hebt. Nooit meer naar je sleutels graaien! Enig idee hoeveel tijd dát je in 2020 gaat schelen? Nou, nog best veel..

Show off your Show Kees

Van Fatboy mogen we bij Kees! een paar exemplaren van de Show Kees weggeven. Hou deze week Instagram en Facebook in de gaten en wie weet ga jij dit jaar in stijl én georganiseerd op pad.

Je kan je hier alvast verlekkeren en bedenken welke kleur je het leukst vindt!

Advertorial: dit artikel is in samenwerking met Fatboy

Written By
More from Kees!

Video – Kees! gaf een feestje

It’s a girl! Gisteren is Kees! van start gegaan en dat hebben...
Read More